Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2012. Március 24. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Kiderült, mivel kereste első millióit Friderikusz Sándor

Kiderült, mivel kereste első millióit Friderikusz Sándor

Azt mondják, a gazdag emberek első milliójuk megszerzésére emlékeznek a legjobban.

Friderikusz Sándor esetében ez rögtön ötmillió-negyvenezer forint volt, amit az Isten óvd a királynőt! című könyvével keresett, 1987-ben - írja a hot! magazin.

Ötven év kihagyás után először, 1985-ben szépségkirálynő-választást rendeztek Magyarországon. A győztes egy gyönyörű fonyódi lány, a tizenhat éves Molnár Csilla Andrea volt, aki nem egészen egy évre rá búcsúlevelet írt, majd gyógyszereket vett be és életét vesztette. Az ő történetét írta meg Friderikusz Sándor, ami bombasiker lett, három év alatt, négy kiadásban négyszázezernél is több példány fogyott belőle.

A tragikus sorsú királynő, Csilla édesanyja kerüli a nyilvánosságot, de a hot! magazinnal kivételt tett.

- Friderikusz egyszer csak bekopogott hozzám. Azt mondta, mindenképpen megírja a könyvet, akkor is, ha nem nyilatkozom, de a tragédiám kapcsán hitelesebb lesz. Akkor jött, amikor még nem tudtam kontrollálni, hogy mit tegyek. Túl nagy volt a fájdalom. Van, aki magában tartja, de nekem mondanom kellett, beszélnem, különben megőrültem volna. Friderikusz nagyon közvetlen ember, egyszer még segített Csilla síremlékével kapcsolatban is.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.