Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2019. Február 11. 17:07, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

James Cameron elárulta az új Terminátor-film munkacímét

James Cameron elárulta az új Terminátor-film munkacímét

James Cameron elárulta az új Terminátor-film munkacímét: az Oscar-díjas rendező szerint egyelőre a Terminator: Dark Fate mellett döntöttek.

Cameron 1984-ben írta és rendezte a Terminátor: A halálosztó című sci-fit. A nagy sikerű produkció első folytatása 1991-ben készült el Terminátor: Az ítélet napja címmel. A Terminátor: Sarah Connor krónikái, Ternimátor: Megváltás és a Terminátor: Genisys című epizódokat már csak forgatókönyvíróként jegyezte, a készülődő hatodik epizódon azonban producerként dolgozik.

A Terminator: Dark Fate rendezője Tim Miller (Deadpool), aki a hatodik filmmel Az ítélet napja című részt folytatja.

Cameron elmondta, hogy megbízik Millerben, akinek megvan a saját elképzelése a filmről.

Az Indiewire vasárnapi cikke emlékeztetett rá, hogy Cameront a 2009-ben bemutatott Avatar folytatásai is lekötik. A következő négy epizód címe az Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider, és az Avatar: The Quest for Eywa lesz. Arról azonban továbbra sincs információ, hogy pontosan mikor is láthatók majd a mozikban. Korábban Cameron arról beszélt, hogy a négy részt egymás után, 2020, 2021, 2024 és 2025 decemberében fogják bemutatni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.